Hogyan tudnám a következő videót lementeni a saját gépemre, aztán a mobilomra?
Ha Explorert használsz, akkor töröld a gyorsítótárat, nyisd meg a videót, hagyd, hogy teljesen betöltse.
Utána az IE chache könyvtárában megtalálod.
Firefoxhoz van DownloadHelper nevű kiterjesztés, aminek a segítségével a YouTube-ra kirakott videókat le lehet menteni (ez az egyszerűbb :) - szerintem)
Ha megvan a fájl, akkor csak egy konvertáló program kell, ami a telefonod számára "emészthető" formátumba tudja konvertálni a videót.
Tudom javasolni a Super Video Convertert ( [link] - letöltés linkje az oldal legalján). Ingyenes és nagyon sok formátumot ismer.
Az előbbi konvertáló progi jó, de a videó letöltési módszertől szerintem van egyszerűbb megoldás is. Van egy külön Youtube-ra tervezett progi amivel könnyedén le lehet menteni a videókat. A neve save2pc. Az Origo szoftverbázisában megtalálható. Ingyenes letöltési link:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!