Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Vodafone- Usb Stick K3765...

Vodafone- Usb Stick K3765 beállítások? Help me!

Figyelt kérdés

Arról van szó, hogy ma kaptam meg az új USB modemet, de sehol sem találom az APN-beállítást, amit az előző, E 220 -as modemnél kellett beállításai, hogy jobb legyen a képek minősége. Internet pluszt letöltöttem, de nem engedi telepíteni! --> (-belső hiba-)

Előre is megköszönök minden segítséget! :)

2009. dec. 31. 16:00
 1/6 anonim ***** válasza:

Na látod, ezért tettem vissza az E220-azt, már két és fél éve azt használom. Nem vált be a stick.

Akkor telepités: töröld le mindenhonnan a másik nyomait, mert akkor nem települ normálisan. Aztán: csak akkor tedd bele a SIM kártyát, amikor kéri. Tálca jobb sarkában kis piros kocka: innen inditsd, itt is kapcsold ki, aztán vedd le. Piszkosul érzékeny a szabályos ki- és belépésre, csatlakozásra, bontásra. APN: Egyedi APN én internet.vodafone.netet használok, de létezik a standardnet.vodafone.net is. DNS1: 80.244.97.30, DNS2: 80.244.96.1. Eszközkezelés: HSDPA-ra állitsd be és Hálózati preferencia: 3G kizárólag. Használat: 50 MB helyett írd be az 5000-et.

Ha jogosultság (rendszergazdai és felhasználói fiókok)be van állítva a gépeden, akkor meg kell osztani. Én saját fiókról netezek. Ha így se megy, hívd fel a 1270-et.

2009. dec. 31. 16:22
 2/6 A kérdező kommentje:

ez így rendben, telepítéssel semmi gond, csak az APN-t nem tudom beállítani, mert a menüpontok között nem találom sehol! :(

Egyébként köszönöm ! :)

2010. jan. 1. 16:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Beállítások, APN. Sticknél lehet, hogy Hálózati kapcsolatok alatt kell keresned. (Most is E220-at használom). Beállítani bármit csak akkor tudsz, ha nem Csatlakoztál. Rigolyás ez a HUAWEI vacak.
2010. jan. 1. 22:21
 4/6 A kérdező kommentje:

szóval csak csatlakozás előtt..ez kiment a fejemből! :D

Köszönöm!! Örök hálám!! :) (amúgy tényleg elég nyűgös ez a mobilnet :D )

2010. jan. 1. 23:37
 5/6 A kérdező kommentje:
háát...ez nem nyert :( sehol sem lehet beállítani! ÁÁÁ komolyan mondom, visszaviszem és megmondom dugják oda, ahova gondolom!!!...ekkora sz@rt :S
2010. jan. 2. 16:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Vedd elő a régi E220-ast és frissitsék a Vodafone üzletben 7.2 Mbps-re. Ragyogóan működik, szupergyors, most is sötétkéken világit. Az lesz a gond, hogy a gépeden már volt a stick előtt E220-as USB modem. Nem tűri el, nekem is ez volt a gondom. Normálatlan a HUAWEI.
2010. jan. 2. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!