Vodafone- Usb Stick K3765 beállítások? Help me!
Arról van szó, hogy ma kaptam meg az új USB modemet, de sehol sem találom az APN-beállítást, amit az előző, E 220 -as modemnél kellett beállításai, hogy jobb legyen a képek minősége. Internet pluszt letöltöttem, de nem engedi telepíteni! --> (-belső hiba-)
Előre is megköszönök minden segítséget! :)
Na látod, ezért tettem vissza az E220-azt, már két és fél éve azt használom. Nem vált be a stick.
Akkor telepités: töröld le mindenhonnan a másik nyomait, mert akkor nem települ normálisan. Aztán: csak akkor tedd bele a SIM kártyát, amikor kéri. Tálca jobb sarkában kis piros kocka: innen inditsd, itt is kapcsold ki, aztán vedd le. Piszkosul érzékeny a szabályos ki- és belépésre, csatlakozásra, bontásra. APN: Egyedi APN én internet.vodafone.netet használok, de létezik a standardnet.vodafone.net is. DNS1: 80.244.97.30, DNS2: 80.244.96.1. Eszközkezelés: HSDPA-ra állitsd be és Hálózati preferencia: 3G kizárólag. Használat: 50 MB helyett írd be az 5000-et.
Ha jogosultság (rendszergazdai és felhasználói fiókok)be van állítva a gépeden, akkor meg kell osztani. Én saját fiókról netezek. Ha így se megy, hívd fel a 1270-et.
ez így rendben, telepítéssel semmi gond, csak az APN-t nem tudom beállítani, mert a menüpontok között nem találom sehol! :(
Egyébként köszönöm ! :)
szóval csak csatlakozás előtt..ez kiment a fejemből! :D
Köszönöm!! Örök hálám!! :) (amúgy tényleg elég nyűgös ez a mobilnet :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!