Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyhogy azt írja ki, hogy...

Hogyhogy azt írja ki, hogy nincs internetkapcsolat, amikor be van dugva a kábel és a szomszéd szobában ugyanarról a dobozról van net?

Figyelt kérdés
A történet annyiból áll, hogy kikapcsoltam a gépet, 1 óra múlva hazaértem, beindítottam és kitalálta, hogy most nem ismeri fel a szolgáltatót, és hibaüzenetként egyszer azt írta ki hogy 'illesztőprogrammal' van gond (imád az illesztőprogramokba nálam belekötni a gép) és utána meg, hogy az IP címet nem találja. mit csináljak? Előre is köszönöm
2014. máj. 30. 20:05
 1/7 anonim ***** válasza:

A gépek nem szoktak maguktól furcsán viselkedni. Hibátlan gép esetén hihetetlen, de tetszőleges időtartam alatt is nulla azaz nulla hibajelenséget lehet tapasztalni.

Így aztán először nézd át a hardvert, cseréld ki az esetleges hibás alkatrészeket, majd rakd újra a rendszert. Utána, ha rendesen bánsz vele, többé nem lesz gondod.

2014. máj. 30. 20:11
 2/7 A kérdező kommentje:
akkor magyarán hátul ahol be lehet dugni a kábelt, azt a részt cseréljem ki és rakjam újra? az ebben a vicc, hogy nekem még amikor megvettem újonnan a gépet (alig 20 napja van meg....) akkor a pendrive-t nem volt hajlandó felismertni.. (most sem) újra lett rakva, és így már legalább a telefonomat felismeri...
2014. máj. 30. 20:32
 3/7 anonim ***** válasza:

" (imád az illesztőprogramokba nálam belekötni a gép) "

ez meg olyan szőkenős.....

2014. máj. 31. 05:19
 4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a hasznos válaszodat, nagyon sokat segített abban, hogy megoldjam a problémádat, legközelebb ha kommentálsz akkor legalább valami hasznosat írj, nem vagyok kíváncsi a véleményedre :) azt mondd annak, akit érdekel.
2014. máj. 31. 16:07
 5/7 anonim ***** válasza:

" mondd annak, akit érdekel."

-oké,akkor neked nem mondunk semmit

2014. máj. 31. 17:07
 6/7 Lakod Dezső válasza:
másik hálózatikártya ? nekem is az volt a baj, sokáig küszködtünk, végül ez megoldotta a problémát
2014. máj. 31. 17:39
 7/7 A kérdező kommentje:

5-ös kommentelő: oké, nembánom, köszi, szia

6-os: köszönöm szépen szerintem is ez lehet a baja

2014. máj. 31. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!