Sikertelen letöltés de miért?
Figyelt kérdés
Originen le szerettem volna tölteni a Battlefield 3-mat de mindig azt írja, hogy sikertelen letöltés. Majd bedob egy ablakot amire az van írva, hogy Letöltési hiba. Ajjaj, a letöltési szerver nem válaszol. Kérjük ellenőrizd az internetkapcsolatodat, illetve próbálkozz újra később.
Ingyenesen le lehet tölteni és ezt írja ki. Mitől lehet már nem ingyenes vagy mi mert még mindig áruházba az van, hogy ingyenes.
2014. máj. 30. 13:56
1/6 anonim válasza:
Probalgasd ujra...szerintem meg vannak terhelve a szerverek, nekem is megakadt 2-szer, de csak lejott.
2/6 A kérdező kommentje:
Ha most töltöm le és holnap már nem lesz ingyenes de van egy termék kódom akkor még gondolom le szedhetem. Amúgy 3%-nál áll és 4 szer akadt meg majd később próbálom! Megy a zöld!
2014. máj. 30. 14:05
3/6 anonim válasza:
A szerver túlterhelt (nekem is ezt csinálja) gondolom. Szerintem próbálgasd később mikor nincs fent annyi ember (reggel vagy késő hajnalban).
4/6 A kérdező kommentje:
Persze ingyenes a BF3 és egyből repülnek rá. :D
2014. máj. 30. 17:25
5/6 anonim válasza:
Nekem is ezt csinálja. Érdemes várni júni 4-ig, akkor már valószínüleg nem lesz ennyire leterhelve a rendszer. én is ezt teszem, mert sajnos a patcheket nem lehet csak úgy leszedni. :P (nekem 2 éve megvan a BF3 és ezért nem kell a teljes játékot leszedni, mert telepítettem DVD-ről)
6/6 A kérdező kommentje:
Tegnap 9 órától kezdtem letölteni és akkor minden sima volt gyors és semmi akadás. Akkor próbáljátok!
2014. máj. 31. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!