Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebookon hogy tudom beállíta...

Facebookon hogy tudom beállítani, hogy megjelenjen a kép?

Figyelt kérdés

Hogy tudom facebookon beállítani, hogy egy kép, amin megjelölt egyik ismerősöm, azok számára is megtekinthető legyen, akik nem az ismerőseim?

Van egy olyan beállításom,h amiben megjelölnek az ismerőseim,azt csak az ismerőseim láthassák, de szeretném ha ezt a képet mások is lássák, egyébként a képnél az van nyilvános,ennek ellenére mégsem látja az aki nem az ismerősöm,mégis hogy állíthatnám ezt be?

2014. máj. 27. 20:29
 1/3 anonim ***** válasza:

Esetleg így? :

Beállítások, idővonal és megjelölés, "kik láthassák azon bejegyzéseket az idővonalon, amelyekben meg vagy jelölve" és ezt állítsd arra, hogy mindenki

2014. máj. 27. 20:33
 2/3 A kérdező kommentje:
igen, de akkor minden megjelölt képemet más is láthatja, én meg csak 1 képnél szeretném,hogy más is láthatja,nem csak az ismerőseim!
2014. máj. 27. 20:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem külön külön akkor nem tudod megváltoztatni az erre vonatkozó adatvédelmi beállításokat.
2014. máj. 27. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!