Az nCORE cc -nek végre valóban van Facebook oldala vagy ez is csak egy újabb átverés?
1000 Pont. Már maga ez is nehezen jön össze, aki csak átlagosan használja az oldalt, nem tölt fel torrenteket, nem teljesít torrent kéréseket, nem tud 0-24 -ig seed -be maradni, és kicsi a feltöltési sebessége, annak több hónap mire összeszedni ezt a pont mennyiséget.
A másik nehezítés, hogy csak Elite rangba lévő küldhet, ehhez benne kell lenni a legjobb 50 000-be.
Van ugyan egy kiskapu, hogy ha fizess x hónap VIP tagságot, emelt díjas SMS -el vagy Paypal -on keresztül.
(VIP tagoknak Ilyenkor csak 50 pont egy meghívó)
Ezt sokan elvből ellenzik (köztük én is), nem adom ki a számom és nem vagyok hajlandó ezért fizetni.
Aki meg VIP -ért fizet, biztos nem fogja vadigeneknek osztogatni a meghívót, főleg ingyen.
Van ugyan évente 1-2 időszak (decemberben a két ünnep között mindig), hogy feloldják a szigorú szabályt a meghívó küldésről, és mindenki küldhet, ha nem is 50 pontért, de sokkal kedvezményesebben meghívót. Ez idő szakban bekerülni is könnyebb.
Remélem így már érthető, kedves kérdező.
"akkor most az ncore ez nem teljesen ingyenes? vagy plusz funkciókat lehet venni vagy mi ez a pénzes meghívóküldéses dolog?"
Olvasd el még egyszer, -ezúttal figyelmesebben- amit írtam!
Nem fizetős oldal! Csak ha fizetsz VIP tagságot, bizonyos kötelezettségek enyhébbek rád nézve! Lásd fent: meghívó küldés 1000 pont helyett 50 pontért. Bocs, de ennél érhetőbben már nem tudom elmagyarázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!