Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Az nCORE cc -nek végre valóban...

Az nCORE cc -nek végre valóban van Facebook oldala vagy ez is csak egy újabb átverés?

Figyelt kérdés
[link]

2014. máj. 26. 21:08
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
igen, meg ugye ismeretlenért ki vállalna felelősséget, lehetek én akármilyen megbízható :)
2014. máj. 27. 17:25
 12/17 anonim válasza:
Bizony-bizony ,nagyon lassan gyűlik össze a meghívóra való ;-)!
2014. máj. 27. 19:26
 13/17 P.O.C. ***** válasza:

1000 Pont. Már maga ez is nehezen jön össze, aki csak átlagosan használja az oldalt, nem tölt fel torrenteket, nem teljesít torrent kéréseket, nem tud 0-24 -ig seed -be maradni, és kicsi a feltöltési sebessége, annak több hónap mire összeszedni ezt a pont mennyiséget.

A másik nehezítés, hogy csak Elite rangba lévő küldhet, ehhez benne kell lenni a legjobb 50 000-be.

Van ugyan egy kiskapu, hogy ha fizess x hónap VIP tagságot, emelt díjas SMS -el vagy Paypal -on keresztül.

(VIP tagoknak Ilyenkor csak 50 pont egy meghívó)

Ezt sokan elvből ellenzik (köztük én is), nem adom ki a számom és nem vagyok hajlandó ezért fizetni.

Aki meg VIP -ért fizet, biztos nem fogja vadigeneknek osztogatni a meghívót, főleg ingyen.

Van ugyan évente 1-2 időszak (decemberben a két ünnep között mindig), hogy feloldják a szigorú szabályt a meghívó küldésről, és mindenki küldhet, ha nem is 50 pontért, de sokkal kedvezményesebben meghívót. Ez idő szakban bekerülni is könnyebb.

Remélem így már érthető, kedves kérdező.

2014. máj. 27. 21:20
 14/17 A kérdező kommentje:
akkor most az ncore ez nem teljesen ingyenes? vagy plusz funkciókat lehet venni vagy mi ez a pénzes meghívóküldéses dolog?
2014. máj. 27. 21:26
 15/17 anonim ***** válasza:
A meghívóküldés nem pénzes. A meghívó 1000 pontból küldhető. Ha van ismerősöd, haverod, akkor kérd meg hogy meghívjon. A pénzes 200-5000 FT közötti összegek meg az SMS cuccok átverések. A facebook oldal meg tényleg a nCore-é. Fent van a főoldalon. :)
2014. máj. 27. 21:32
 16/17 P.O.C. ***** válasza:

"akkor most az ncore ez nem teljesen ingyenes? vagy plusz funkciókat lehet venni vagy mi ez a pénzes meghívóküldéses dolog?"

Olvasd el még egyszer, -ezúttal figyelmesebben- amit írtam!

Nem fizetős oldal! Csak ha fizetsz VIP tagságot, bizonyos kötelezettségek enyhébbek rád nézve! Lásd fent: meghívó küldés 1000 pont helyett 50 pontért. Bocs, de ennél érhetőbben már nem tudom elmagyarázni.

2014. máj. 27. 22:07
 17/17 anonim ***** válasza:
ide csak haver által lehet bekerülni én is így lettem tag örülök neki hogy tag vagyok
2014. jún. 13. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!