Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Youtube-ra szeretnék egy...

Youtube-ra szeretnék egy olyan videót kirakni ami azokat a képeket tartalmazza, amelyeket én csináltam (pl. :madarakról, stb. ), és zenei aláfestést akarok hozzá rakni, ezt, meg lehet-e csinálni?

Figyelt kérdés
A videó végére ki kell írni, hogy honnan van a zene(források:), vagy valamilyen engedély kell hozzá? Ezt szeretném megtudni.

2014. máj. 26. 17:15
 1/3 anonim ***** válasza:

Persze hogy meg lehet akár egy egyszerű programmal a Movie Maker-el. Ha Xp-d van akkor már meg is van. Ha nagyon hivatalos akarnék lenni akkor azt mondanám hogy igen, kell engedély ha másnak a zenéjét használod fel a videóban.

Viszont magán véleményem az hogy ezzel ne foglalkozz, a You Tube ha felismeri hogy más zenéje van a videóban kifog tenni egy linket a videó alá ahol megnevezi az előadót és közli hogy pl

„Baby, I Love Your Way”

megvásárlása az alábbi helyeken:

Előadó

BIG MOUNTAIN"

Ennyi, semmi problémád nem lesz belőle én is csináltam már jó párat még évekkel ezelőtt. nekem e-mailba hívta fel a figyelmem erre hogy ez más tulajdona, de a videó maradt.

2014. máj. 26. 17:34
 2/3 anonim ***** válasza:

Léteznek ingyenes szabadon használható, és letölthető zenék is.

https://www.youtube.com/watch?v=ja2G-5x0pi8

2014. máj. 26. 18:03
 3/3 A kérdező kommentje:
Mindkét válaszadónak köszönöm, de én azért maradok a szabályos dolgoknál.
2014. máj. 26. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!