Zavaró lehet az mások számára, ha zenéket vagy idézeteket teszünk ki a saját üzenőfalunkra?
Figyelt kérdés
Azt nyilván értem, hogy más nem ugyanazt a zenét szereti vagy idézetet, de akkor tudja ignorálni. Egyre több üzenetet osztok meg, melyek idézetek, dalok, szövegtöredékek, hogy felhívjam ismerőseim figyelmét az értékek iránti szeretetre és tiszteletre. Ha valakihez ezáltal közelebb hozok valamit, akkor már érdemes volt. Vagy lehet ezt más oldalakon kellene tennem? Ahogy látom a facebookot mindenki használja ilyen célokra is. Sőt engem sokkal jobban zavar, amikor valaki közhelyes dolgokat tesz ki vagy valahonnan elvett képeket.2014. máj. 24. 14:33
2/2 A kérdező kommentje:
De mint írtam a kis szövegben, hogy egész egyszerűen túl kell lépni rajta. Mennyivel jobb az ha valaki idióta reklámokat rak ki?
2014. máj. 25. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!