Hogyan kell leszedni a Bueno Search-öt?
Figyelt kérdés
Amikor megnyitok egy új lapot mindig a Bueno Search-öt adja be, én pedig nem tudom, hogyan szedhetném le, mert idegesítő. Valaki meg tudná mondani?2014. máj. 24. 14:01
3/4 A kérdező kommentje:
A Mozilla Firefoxot
2014. máj. 25. 20:34
4/4 Synesztro válasza:
26/F Ahogy a 2es válaszoló megírta, azon az oldalon fent van. Amúgy, a Firefox X alatti menü megnyitás/alul egy ? jel, vagyis a súgó megnyitása/hibakeresési információ/Firefox alaphelyzetbe állítása! És már el is tűnt;D Legalább is nekem így sikerült, akinek ez nem használt, az próbálja ki a többit is, valamelyik azon az oldalon tuti nyerő;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!