Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy lehet megnézni, hogy a...

Hogy lehet megnézni, hogy a húgom milyen weblapokat nézegetett az én gépemen?

Figyelt kérdés
Mert innen a keresősávból kitörölte. És ha az előzményekből is kitörölte, akkor már nem lehet utánanézni?
2009. dec. 29. 22:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ha mindkét helyről kitörölte, akkor nem lehet. Trükkös csaj. Próbáld meg, hogy felépítesz egy zárt láncú kamerarendszert. Vagy rakj egy poloskát a ruhájára! Vagy amikor alszik, varrj bele egy GPS-chipet a hátbőrébe.
2009. dec. 29. 22:10
 2/13 anonim ***** válasza:
én úgy tudom hogy máshol is menti az előzményeket. Szerintem ott ahol kiír minden rendszertörténetet. (mikor kapcsoltad be a gépet s mi történt azóta)De most nem tudom hol van. Lehet hogy valakinek segíteni fog a válaszadásban ha megadod milyen oprendszered van.
2009. dec. 29. 22:14
 3/13 anonim ***** válasza:
öhm gps chippel mit ér? :D
2009. dec. 29. 22:15
 4/13 anonim ***** válasza:
Ha már kitörölte az előzményekből akkor már nem sok mindent tehetsz, tegyél fel egy keyloggert és akkor mindent betűlenyomást elment egy dokumentumba + képeket is készíthet.
2009. dec. 29. 22:17
 5/13 anonim ***** válasza:
elég sok weboldal rak cokie-kat (sütiket) a gépre, azok is elárulhatják, hogy milyen weboldalak lettek megtekintve.
2009. dec. 29. 22:19
 6/13 anonim ***** válasza:
nem szép dolog leselkedni valaki után, ezért nem is árulom el, hogy hol tudnád megnézni... (biztosan lesz valaki, akinek nincsenek ilyen skrupulusai...)
2009. dec. 29. 22:22
 7/13 A kérdező kommentje:
Sztem pedig jogom van tudni, hogy az ÉN laptopomon milyen oldalakat nézeget bárki más!
2009. dec. 29. 22:24
 8/13 anonim ***** válasza:
ez elég szánalmas volt....
2009. dec. 29. 22:25
 9/13 anonim válasza:
Miért érdekel, hogy milyen lapokat nézeget? Ez voyeurizmus. Kérdezd meg, ha érdekel, elvégre a hugod...
2009. dec. 29. 22:29
 10/13 A kérdező kommentje:

Úgy látom, rosszul fogalmaztam meg a kérdésem. Akár azt is mondhattam volna, h én keresek egy oldalt, amit pl tegnap 5-kor megnéztem, de nem emlékszem a nevére. Tök mindegy mi az ok, a cél ugyanaz.

Na mindegy, köszi a tanácsokat, egyébként azt hiszem mégis megtaláltam, amit kerestem :)

2009. dec. 29. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!