Hogyan tudom megnézni, hogy mi a modemem wifi kódja?
Figyelt kérdés
Tehát a sztori annyi, Telekom adott nekünk kötelezően egy új modemet, ez még régebben történt, a laptoppal tudtam is csatlakozni a wifijére a megadott kóddal ami a dobozon volt, de azután újra volt telepítve a gép párszor (igazából nem tudom h ettől függ-e) és a laptop csatlakozva maradt de telefonnal v más laptoppal nem tudok rá csatlakozni, meg lehet nézni valahogyan h mi az aktuális kód? mert ami a dobozon van azt nem fogadja el ha laptopról/telefonról akarok csatlakozni! ... ja és újratelepítésnél mindig kiadott valamilyen internet kód félét amit le is mentettem txt.be de azzal se tudok csatlakozni szóval tényleg nem tudom.2014. máj. 23. 23:09
1/3 Emberek válasza:
Azon a laptopon amivel fel tudsz menni, windows 7 fut?
2/3 A kérdező kommentje:
sajnos nem, azon XP van, elég régi és már nem is nagyon használjuk igazából
2014. máj. 24. 20:09
3/3 Emberek válasza:
Akkor passz. Esetleg wireless key view-al, de en azt szemely szerint nem tudom hasznalni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!