Az avatart honnan tudom letölteni?
A 3D-t nem tudod letölteni
az IMAX 24m-es vászna nem fér be a nappaliba
az egész 1440 Ft
Mi értelme letölteni?
szinte mindegyik torrentoldalon fenn van.
igaz, egyelőre még csak a kamerás változat, de nem akkora durranás a film, hogy törd magad érte... (sőt, egészen pontosan szar a film. lehet, hogy bennem van a hiba, de nekem nem elég, ha egy film látványos - szóljon is valamiről)
Még csak mozis felvételben van meg. Gondolkodj már.
Bár manapság már nem is az élmény a lényeg egy filmben, hanem hogy elmondhasd hogy ingyen töltötted le és láttad, még ha szar is.
Na pár hülye.
Egyik:
Ki mondta, hogy 3D-s kell a gyereknek?
Előző:
Nem ismerek olyan hülye embert, aki csak azért töltené le, mert hogy ingyen volt.
Én azt ajánlom..ez az-az a film amit csak 3d-s moziban érdemes megnézni,mert a tv/monitoron nézve közel sem ad olyan élményt. Én csak jót hallottam róla,ezért elmegyünk és megnézzük moziban a családdal.Nem tagadom én is töltögettem már jónéhány filmet a nettről,de erre most nem sajnálom a pénzt(1800Ft/fő),mert élményt akarok látni,nem valami orosz nyelvű,borzalmas minőségű, feliratos,vászon előtt mászkálós,beleköhögős, mákos,stb torrentes ratyi filmet a tv-n.
Állítólag Cameron beleadott apait-anyait,úgyhogy remélem jó lesz.
Bocs ha nem a kérdésedre válaszoltam,de muszáj volt ezt leírnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!