Hogyan tudok megjeleníteni (és rögzíteni) USTREAM videót VLC programban?
Ezt egy régebbi leírásomból másolom ide:
1. be kellett szerezni a stream linkjét (linuxon jobb egérgomb a videón, 'copy', win alatt turkálni kell a html-ben, ilyesmit kell találni: mmsh://streamer11.carnation.hu/valami/valami.wmv?MSWMExt=.as
f)
2. vlc playerben media/'open network stream' menüpont, itt megadom a linket, de nem 'play', hanem 'convert' gomb,
3. bepipáltam a 'dump raw input' checkboxot, megadtam egy output file nevet (valami.wmv)
4. start gomb, majd elkészül a (szép nagy) videó file
Én már nem használok Vlc-t régóta...mindenre a jDownloader-t használom. Kilistázza a választható felbontásokat, ami nem kell azokat törlöm és tovább...ajánlom. :)
Köszönöm válaszod, de ez a megoldás számomra ismert volt. Az a baj, hogy az USTREAM pl. az alábbi linket adja a videóra, nem egy tipikus stream fájl linkjét:
és ezzel nem tudok mit kezdeni.
Most már a Duna tv-ről sem megy a mentés. Azt nem tudod?
Nyomozgatok az ustreammal kapcsolatban, de nem sikerül...
Találtam egy igen érdekes programot, amivel a fenti dolgok megvalósíthatóak.
e2esoft vcam
Ez egy virtuális webkamera. Bármilyen bemeneti forrásból (mentett video, stream tartalom) olyan kimenetet generál mintha egy webcam-on keresztül érkezne a gépbe. Ráadásul még úgy is tudja ezt, hogy ha egy bármilyen alkalmazás fut, abból ablakkal kijelölve lehozza realtime a videót.
Így ez már mint webkam bemeneti jele szerepel, ami tetszőlegesen lementhető!
Azt is meg lehet vele csinálni, hogy videotelefonálás közben átváltassz a saját képedről egy korábban elmentett, vagy egy éppen streammelt videóra és vissza.
http://www.youtube.com/watch?v=BE-xYntsFJ0
Én meg ezzel próbálkozom...de nem jártam sikerrel a te videódnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!