2mb-os netem van és másnak nagyon gyoran jönnek le a dolgok a netről elvileg nekem is 1960kb/s-el kellene jönnie de nekem a max letöltési sebesség mégis csak 145kb/s. Miért van ez?
de figyelj egyik ismerősömnek koliban lakik és nekik is ilyen van és 5mb/s-el jön neki a cucc saját szememmel láttam azt mondta hogy nekem max 2 mb-al jöhet..
szóval beállítási hiba lehet...
Neked 2 MegaBites neted van, ami átszámítva (2048/8) 256 Kilobájt/szekundum. Tehát annyira nagy eltérés nincsen, érdemes néha (havonta 1-2 alkalommal) újraindítani a modemet/routert, hogy frissüljenek a hálózati infók.
Ahhoz, hogy 1,96 Megabájt/szekundumos letöltési sebességed legyen megközelítőleg 16 MegaBites letöltési sávszélességre lenne szükséged.
de jó lenne nekem is a 256-is csak legyen gyorsabb mert ha letöltök 4 gigát vagy valami nem kell 6-órát rá várni hanem mittomén csak 3-4-et..
azis sokat jelentene;)
ha valaki még tud valamit megköszönném.
Na jó:
ad1: a 2megabites nettel 240kb/s sebesség a max.
ad2: magyarországon simán lehet bárkinek bármilyen sávszélű netje akár több gigabites is csak meg kell fizetni az optikai szálat
ad3: koleszban pedig ne csoodálkozz, ott egyetemi net van az is több gigabites (kecskemét gamef kollégium: 64mbit-es !GÉPENKÉNT! )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!