Miramare4 kérdése:
Hogyan tudnék visszatérni a GOOGLE MAPS régebbi változatához? Nagyon vigyáztam, nehogy ráklikkeljek az új változatra. De mostmár rohadt agresszív módon, magától tolakszik elő. Vissza akarom kapni a régit!
Figyelt kérdés
Nem szeretem a bunkó vastag, összevissza színű útvonalrajzokat. Meg azt se, hogy úgy úsznak a parancsikonok a térképen belül, mint a halak. Meg azt se, hogy nem tudom, mikor miért látok éppen egy parancsikont, és miért tűnik el néha. Ugyanolyan rossz használni az újat, mint egy érintőképernyős okostelefont.#Google map #új google térkép
2014. máj. 22. 16:58
1/2 anonim válasza:
Amikor egy új szolgáltatást bevezetnek, fokozatosan szorul ki a régi. Először még lehet párhuzamosan is használni, végül a régi megszűnik, onnantól kezdve bármit csinálhatsz mert nem lesz elérhető.
A legtöbb ember nem akar nyitni az új dolog felé, miközben lehet hogy több és jobb szolgáltatást kapna ha venné a fáradtságot hogy megnézze miben más a frissítés és idővel alkalmazkodna hozzá. Ez pedig mindennel így van, te felhasználóként automatikusan elfogadod egy ingyenes szolgáltatás bármilyen módosítását a további használattal, és mindig minden frissül folyamatosan.
2/2 xyasdd válasza:
Van lehetőság visszatérni a régi google maps re. csak nincs más dolgod mint kikeresni a helpet és ott fel is kinálja mindjárt hogy visszatérés, ott még meg is tudod majd mondani véleményed az ujrol beikszelni, én is ma tértem vissza ugyhogy máris jobb a napom :) utáltam az ujat szörnyű lassu meg idegesitő a kezelése, streetview léptetése is szörnyű, de már csak VOLT szerencsére :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!