Hogyan lehet visszaállni seed-be?
Eddig ezt úgy csináltam, h újra letöltöttem az a kis torrentes vmit (soha nem tudtam a nevét...) és beállítottam mintha újra le akarnám tölteni, de ugyan arra a helyre, ahol megvan maga az egész (pl.) film, így leellenőrizte magát és seedelhettem tovább. Ez eddig ok, de így az arányomat rontottam, mert úgy észlelete mintha lehúztam volna az egész filmet, pedig az már megvolt:S
Hogyan kell rendesen visszaállni seed-be hogy az ne ártson az arányomnak?
A kis torrentes valami a torrent file.
Ha letöltöd a dolgot, a gép MAGÁTÓL seedbe teszi. (A Kész mappába) Sőt, közben is tölt fel, míg te töltöd le, bár akkor Peernek hívják.
A módszer, amiről te beszélsz, az is jó, de felesleges. Elvileg a folyamat hót automatizált.
Nem, teljesen jó lesz így. Csak azt nézi, hogy mennyi adatforgalom volt a tracker és a géped között, ha eleve megvan, nem számít annak, az arányod nem fog romlani.
Jó, hogy valaki figyel az arányára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!