AnAN-as kérdése:
Melyik ez a Flash játék? Ember vs. Zombik
Figyelt kérdés
Felülnézetes ügyességi és stratégiai játékról van szó. Ingyenes, nem kell letölteni. Egy kastélyt kell megvédened a betámadó zombiktól/orkoktól.(Nem igazán emlékszek, melyik, csak azt, tudom, hogy zöldek voltak.) Több féle is volt. Én ha öltem, pénzt kaptam, amiből építhettem, fegyvereket és asszem skilleket is vehettem. Az építmények között volt olyan, hogy folyamatosan katonákat gyárt nekem, íjjászt, vagy harcos, vagy már nem is tudom mit. Egy személyesben lehet tolni. Ha valaki ráismert, pls írja meg lent, MOST 673568234683 LE FOGOM JEGYEZNI!!!
Előre is köszi
2014. máj. 18. 19:50
2/4 A kérdező kommentje:
És tudnál mondani egyet? Ha már olyan sok van? :)
2014. máj. 21. 13:40
3/4 anonim válasza:
Rengeteg zombis játék van, ebből nem mind ilyen védős, de sok olyan is van, pl a Zombie at the Gates. Nézelődj.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, megnézem
2014. máj. 26. 13:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!