Milyen wifi routert ajánlanátok?
2014. máj. 17. 23:13
2/4 A kérdező kommentje:
Na jó tudom, hogy picit értelmetlen kérdés, csak van 1 modem routerem:
ezzel meg ugye nem lehet összekötni és gondoltam megkérdezem biztos ami biztos.:D
2014. máj. 17. 23:18
3/4 Zsebvirág válasza:
TP link, az bármilyen netet meg tud osztani és a 2 vagy modelltől függően 3 antennával rendelkezik ami nagy ható távot eredményez.
4/4 P.O.C. válasza:
Sajnos az a ZyXel egy ADSL modem router, csak ADSL nehez használhatod. Nincs rajta WAN port így kábel modem után nem jó.
Routerből meg több ezer van a piacon. Függ attól mennyit szánsz rá, milyen gyors internet csomaghoz kell, kell-e valami különleges képesség, stb.
Ami előttem ajánlottak TP-link nem rossz, tudásra és minőségileg erős közép mezőny. De ebből is van több tucat a piacon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!