Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha tiltok valakit FB-n, utána...

Ha tiltok valakit FB-n, utána írhat üzenetet az ismerőseimnek?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel még ősszel levelezgettem mindenféle perverz témákról, és persze kamu e-mailfiókot használtam álnévvel, de egyszer belinkeltem a FB profilomat. (Tudom, nagyon hülye voltam!!) Most azzal fenyeget, hogy a levelezést elküldi az ismerőseimnek FB-on. Én letiltottam őt, még így is el tudja küldeni?

Persze nem túl hiteles a dolog, mert Paintben 2 perc alatt bármilyen linket, nevet stb. odaszerkeszthet és tkp. bármilyen lány ismerőseinek el tudná küldeni, de akkor is, nagyon kínos lenne ez nekem.

2014. máj. 17. 11:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Attól, hogy te letiltottad őt, ő még a te barátaidnak tud írni (ha engedi a biztonsági beállításuk). Viszont mivel tiltva van, így most már nem is láthatja az ismerőseidet se, a gond akkor kezdődik, ha ő még a tiltás előtt kigyűjtötte az ismerőseid adatlapjainak a linkjét, mert akkor simán megtalálhatja őket a fb-on és kapcsolatba is léphet velük.
2014. máj. 17. 11:57
 2/2 Zsebvirág ***** válasza:
Nem kell ahhoz link, elég ha megjegyezte párnak a nevét.
2014. máj. 17. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!