Laptopon való multi játék miatt, lehet nagyobb a ping?
Figyelt kérdés
Laptopon kipróbáltam multiba a Call of duty 2-őt,de kicsit sokaltam pinget,lehet hogy a laptop miatt? Gondolom egy asztalin pc-n nem biztos hogy magas lett volna a ping! Amúgy a Net az egy digi-top net.Sávsz:80/252014. máj. 16. 23:46
1/4 anonim válasza:
Szerintem a pingnek, meg hogy milyen gépet használok nincs köze egymáshoz. A kritérium annyi, hogy nem 20 éves hardverekkel legyen ellátva. Egy 6-7 éves laptopon se volt magas a pingem, természetesen a játéknak megfelelő hardverek voltak a gépen. De gondolom ez alap, hogy megfelelő hardverek vannak a laptopban (a 'megfelelőt' értsd a játéknak megfelőnek), és így vontad le a következtetést. Esetleg lehet, hogy a háttérben töltődött le valami vagy hasonló probléma volt. Ha ez állandó jellegel fordul elé, nem árt egy vírus írtás esetleg az operációs rendszer újra telepítése. De ha csak az adott játéknál van gond, akkor annak az újratelepítése is elég vagy esetleg csak az adott szerver laggolt? Tulajdonképpen nics egy speedtest-et ha állandó jelleggel magas a ping ÉS csak azon a gépen akkor próbálkoz egy újratelepítéssel. De ilyen következtetést nem lehet levonni, hogy pc-n nem magas ping, lap-topon igen. Akkor mi értelme lenne a gamer laptopoknak? Nézz utána, hogy minden megfelőlen működik.
3/4 A kérdező kommentje:
A laptop nem gamer.
2014. máj. 18. 14:01
4/4 anonim válasza:
Köszönöm, nagyvalószínűsággel sejtettem. Arra próbálok célozni, hogy tulajdon képpen a sávszélességet nem befolyásolja nagyban általában, hogy milyen készüléket használunk. A gamer laptopot csak megemlítettem, de máskor inkább nem használok példákat. A többi paraméternek megfelel a géped?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!