Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi az a Twitter? Mire használj...

Mi az a Twitter? Mire használják? Kik használják?

Figyelt kérdés

Keresgéltem,hogy mi az és mire használják,de nem értettem meg,mert vagy tele volt szakszavakkal vagy épp hogy szlenget használtak...

Kérlek magyarázzátok el nekem,hogy mi az és mire használják..

Előre is köszönöm a segítő és értelmes válaszokat!

2009. dec. 28. 18:21
 1/5 anonim ***** válasza:
2009. dec. 28. 18:25
 2/5 anonim ***** válasza:
2009. dec. 28. 18:26
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

kb.olyan mint IWIW.en az üzifal,vagy MSNen a neved mellett levő kis üzenet az ismerőseidnek.

a lényege h.röviden!!! oszthass meg másokkal információkat(magadról,vagy bármiről ami téged vagy másokat érdekelhet)

tehát pl.belinkelsz egy oldalt,beírod h.éppen zenét hallgatsz stb..így értesülhetnek rólad a barátok..:)

én szeretem.3 nyelven szoktam ide írni ide,mivel mindenféle országból vannak ismerőseim.és ez ugye nemzetközi oldal.

2 fő irány van.te "követhetsz" valakit--/follow/(akkor te látod ő miket ír,és téged is követhetnek..ez a 2 nem feltétlen esik egybe.tehát te "követhetsz" valakit úgy,h.ő téged nem.

sokan sztárokat is felvesznek.nagyjából ki lehet szűrni,h.ki a hamis sztár-felhasználó.a hivatalos oldalakon közölni szokták a hírességek a twitterjüket.

így rögtön értesülhetsz a legújabb hírekről vele kapcsolatban.(koncertek,magánéleti hírek.amiket közöl magáról.

elég sok a reklám-célú kapcsolat is..tehát pl.egy weboldal felvesz téged és ha te elfogadod h.követed akkor az ő reklámjait/hirdetéseit látni fogod.de nem kötelező elfogadni.

remélem érthető.,sztem jópofa dolog.

2009. dec. 28. 18:35
 4/5 A kérdező kommentje:

Igen,azt hiszem,hogy felfogtam..

Köszi!

2009. dec. 28. 21:12
 5/5 anonim válasza:
Á köszi én is ilyen kérdés akartam feltenni!
2010. jan. 24. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!