Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Önéletrajzot kell írnom, ha...

Önéletrajzot kell írnom, ha wordbe megirom onnan hogyan tudom e-mailbe elküldeni? Valaki leirná legyen szives részletesen a pontos menetet?

Figyelt kérdés

2014. máj. 16. 18:37
 1/5 Tengor ***** válasza:
Ha kész mentsd el PDF-be (Fájl / Exportálás PDF-be v. nyomtasd ki BullZip-pel) aztán csatold az e-mailhez!
2014. máj. 16. 18:38
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! de ennél részletesebbre gondoltam . Mikortmire kell menni pontosan? Hogy kell csatolni ? Hogy lehet PDF-be elmenteni és hasonlók.
2014. máj. 16. 18:44
 3/5 belapus ***** válasza:

A megírás után el kell menteni - Word-dokumentumként vagy PDF-ként ( szerintem mindegy ).

Amikor írod az e-mailt, van egy "Fájl csatolása", "Melléklet" ( vagy valami hasonló - a levelező rendszeredtől függően ) menü.Itt "betallózod" az önéletrajzot.

2014. máj. 16. 19:19
 4/5 anonim ***** válasza:

A Word-ből közvetlenül is tudsz küldeni bármilyen írásművet, ha van hozzá levelező programod Mozilla Thundenbird , Microsoft Office Outlook.

A Word bal felső sarkán lévő jelére kattintva, kiírja, hogy mit tudsz csinálni vele.. jelen esetben küldés..

2014. máj. 16. 19:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) és ha képet is szeretnék küldeni hozzá azt hogy illesszem be ? miután csatlakoztattam az USB-t mit kell csinálni ?
2014. máj. 16. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!