Nem megjeleníthető elemek böngészőben?
Üdv!
Volna egy olyan gondom, miszerint 1 hét óta vannak olyan weblapok, ahol nem képes tartalmakat betölteni a gépem.
Kép:
Nem csak itt, hanem más oldalakon is előfordul, de nem mindnél. Mit lehet ezzel kezdeni? Chrome-nál ugyan úgy nem adta be az elemeket.
Előre is köszi a segítséget
Legtöbbször a DNS cache nem frissült (vagy fertőzött) így hibás útvonalakat (címeket) nem tud betölteni.
egyes oldalak csak rosszul vannak megírva (leírhatnád az oldalcímet ami nem reg-es)
Böngésző cache is okozhat ilyet.
Tűzfalszoftver is blokkolhat tartalmakat (nálam az adathalász védelem okozott hasonlót egy oldalon)
Ellenőrizd hogy a böngésződ használja -e a biztonságos ssl -t:
Töröld a DNS Cache-t
futtatásba cmd
parancssorba ipconfig /flushdns
Töröld a böngésző előzményeket, takarítsd ki a gépet (ccleaner)
futtass vírus-malware ellenörzést
neptun nem megy meg ncore, ahol tapasztaltam. De egész eddig ment, csak 2 hete kezdte el.
Megcsinálom amiket írtál. köszi a segítséget
Komoly gondok mutatkoznak, magát az ipconfig-ot sem ismeri fel...
Asszem ebből újrarakás lesz
Az már baj! Lehet elállítódtak a környezeti változók, ellenőrizd!Path -rész ezek legyenek benne...
%SystemRoot%\system32;%SystemRoot%;%SystemRoot%\System32\wbem;C:\Program Files;C:\Winnt;C:\Winnt\System32
Sajátgép->tulajdonságok->speciális->környezeti változók
hibajavító:
Környezeti/rendszerváltozók helyreállítása Microsoft Fix it 50407:
helyere állíthatod (ha működik) parancssorból az átírt rendszerfájlokat telepítőlemezről:
CMD: sfc /scannow
..Azért ilyen esetben a legjobb újratelepíteni, de egy próbát megér!
már készül a telepítő usb, sajnos a fixit se ment, illetve a környezeti változók path átírása sem.
Azért köszönöm szépen a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!