Hogy köthetek össze két PC-t LAN-ba WiFis routerrel?
Figyelt kérdés
Két Win7-es gép. Mappamegosztás, addig vágom, át is tudtam streamelni 1080p-s filmet, fájlokat is tudok mozgatni. De olyan, mintha ez WAN-on menne LAN helyett, mert a sebesség beakad valahol 800kbps-2000kbps között. PTP letöltési sebességem pedig 3,2MBps. A router elvileg 54mbps körül tudna.2014. máj. 16. 13:04
11/12 lustig válasza:
nekem asus n56u-um van, ami szerintem elég jónak számít
12/12 P.O.C. válasza:
Igen, az tényleg elit cucc. Nézzétek meg mi van, ha közvetlen kábelkapcsolattal (hálókártya<-->hálókártya) másoltok, így ki lehet zárni a routert, mint hibaforrást.
Ha viszont úgy gyors, akkor tovább kell keresni a hibát a router -ben. Akkor próbáljákok kikapcsolt tűzfallal, ahogy Tegor mondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!