1/4 anonim válasza:
Egy vicces FB oldal, az ezerből.
A poénokat is, máshonnan copiztad.
A "mi a véleményed XY filmről?" - kérdéstől sem lesz egyéni.
2/4 anonim válasza:
így van. ha saját tartalmak lennének rajta, és azok tényleg viccesek lennének, akkor már egyből más lenne a véleményünk, de így konkrétan értékelhetetlen, de te biztos csak azért csináltad, hogy legyen rajta sok lájk, a többi meg mind1, és ha nem lesz, akkor ráhagyod, és ott lesz egy fantomoldal, amit senki se szerkeszt.
4/4 A kérdező kommentje:
hát az èn humorom kissè más. soha senki nem nevet a vicceimen. van aki meg ink frászt kap. morbid humorom van. a "tini humor" meg nekem ink szánalom. ez a.... "tegnap berugtam mert ittam 15 fröccsött azt megkèrtem a spanom kezèt meg tudom h szexeltem de nem tom kivel" ez a szánalom netovábbja sztem de alapba ez másnak vicces szal...
2014. máj. 16. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!