Mennyire elég 15 GB mobilinternet?
Felhasználás függő.
A "néha megnézek videókat" nem túl sok infó.
Egy komplett HD film elég hamar le tudja szívni akár.
#1: nem szoktam hd-t letölteni. Ncore-on szoktam letölteni 1-1,5 gigás filmeket. De egy hónapban kb 1-et. Ja és szoktam videochatelni is meg böngészni. Így áll össze
2#: vicces se volt, hasznos se volt.
Oké, hogy egy videó 5 perc hosszúságú, de gondolom nem csak egyet nézel meg. Mindegy is, számoljunk: [link]
720p-s videó standard kódolással (hang nélkül) 5Mbit/s->0.61MB/s. Egy perc alatt ez már 36,6 MB, ami elsőre nem tűnik soknak, de 5 perces videó esetén ez 183 megát tesz ki. Azaz, megnézel 6 videót, és el is ment 1 GB.
"Ncore-on szoktam letölteni 1-1,5 gigás filmeket. De egy hónapban kb 1-et."
Illik vissza is tölteni, szóval szerintem ezt akár megszorozhatjuk 2-vel vagy 3-mal is...
Nekem a Telenornál van 30 GB-os mobilnet csomagom kiegészítve 100 GB éjszakai adatforgalommal.
Nappal böngészek, YouTube-on nézek videókat és online rádiót hallgatok nagyrészt. Így 2 max 3 hétig tart ki 30 GB.
Éjszaka amikor a 100 GB van számolva akkor benyomom a torrentet, de sokszor 1 hét alatt elmegy 100 GB, de van hogy az is kitart 2 hétig. Tovább nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!