Milyen jellegű, természetű hibára utal az, ha 2 gép közül az egyik gépen (és csak az egyiken) WIN7 alatt azt mutatja alul a tálcán, hogy NINCS internet (piros X az internet jele mellett), pedig a valóságban VAN?
Megnyílik minden oldal, így a gyakorikérdések, a Facebook, és minden más is, csak a jelzés van "befagyva", az változatlanul piros X et mutat... Hogy lehetne kijavítani? (Bekapcsolásig, amíg fel nem tápászkodik a gép, addig idegesítő,pláne, ha az ember vérre menő,ádáz harcot, küzdelmet folytat az idővel.)
A netszolgáltató Chello-UPC, ha ez számít valamit.
"Bekapcsolásig, amíg fel nem tápászkodik a gép, addig idegesítő,pláne, ha az ember vérre menő,ádáz harcot, küzdelmet folytat az idővel."
Mos akkor csak a rendszerfelállásáig mutatja azt, vagy később is? Az előbbi szerintem teljesen normális...
A mártirkodást szerintem hanyagold! Más is így él ebben az országban, és a problémához semmi köze.
Úgy értettem a virtuális eszközöket, hogy pl hamachi nincs-e telepítve, ami virtuális hálózati kártyát hoz létre.
Nézd meg a hálózati kapcsolatoknál, hogy mennyi kapcsolatod van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!