A hálózat ezen számítógépen mentett beállításai nem felelnek meg a hálózat követelményeinek?
A gépeden is be kell állitani ugyan azokat, amit a routerben. :)
Vezetéknáélküli hálozatok(tulajdonságok)-->vez.nélkülihálozat fül--> ott kikeresed a te hálozatodat (SSID, amit a routerben megadtál), majd kitöltöd a titkositának megfeleően. (Azokat kell megadnod, amit a routerben beállitottál. Ez, akkor érvényes, ha widows konfigurálja akapcsolatot.
Ha a wifi kártyád saját szoftverét használod, akkor abban keressél olyan opciot, hogy site survey. Itt megtalálod az elérhető hálozatokat, kikeresed a tiedet, rá katt, és utána beállitod a tikositást.
Hülyeség. Marha egyszerűen töröld ki a te hálózatodat a Wifi hálózatok közül, utána már megint ott lesz, csak rácsatlakozol és kész is vagy.
Bár szerintem már elkéstem a válasszal, azért késztetést éreztem, hogy leírjam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!