Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A hálózat ezen számítógépen...

A hálózat ezen számítógépen mentett beállításai nem felelnek meg a hálózat követelményeinek?

Figyelt kérdés
Notebook-> Nem müködik a wifi rajta. A router jó mert a telon megy a net.
2014. máj. 12. 19:09
 1/3 dejko válasza:

A gépeden is be kell állitani ugyan azokat, amit a routerben. :)

Vezetéknáélküli hálozatok(tulajdonságok)-->vez.nélkülihálozat fül--> ott kikeresed a te hálozatodat (SSID, amit a routerben megadtál), majd kitöltöd a titkositának megfeleően. (Azokat kell megadnod, amit a routerben beállitottál. Ez, akkor érvényes, ha widows konfigurálja akapcsolatot.

Ha a wifi kártyád saját szoftverét használod, akkor abban keressél olyan opciot, hogy site survey. Itt megtalálod az elérhető hálozatokat, kikeresed a tiedet, rá katt, és utána beállitod a tikositást.

2014. máj. 15. 19:07
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Hülyeség. Marha egyszerűen töröld ki a te hálózatodat a Wifi hálózatok közül, utána már megint ott lesz, csak rácsatlakozol és kész is vagy.

Bár szerintem már elkéstem a válasszal, azért késztetést éreztem, hogy leírjam. :D

2015. jan. 12. 15:26
 3/3 anonim válasza:
a második válaszadóé használt :)
2015. márc. 27. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!