Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem tölt be rendesen a...

Miért nem tölt be rendesen a YouTube?

Figyelt kérdés

1. [link]

Itt látszik, hogy mindenhol, ahol képnek kéne lennie, az valami szürke izé.

2. [link]

A hozzászólásokat sem tölti be (múltkor vártam kb. 2 órát, és még akkor is az a kis loading kör látszott...), sőt ha a leírásnál kattintok a "Több"-re, vagy akármelyik másik gombra (megosztás, hozzászólás, statisztika, videó feltöltés, saját profil stb.), akkor sem csinál semmit.

És ez így megy napok óta, annak ellenére, hogy mindent frissítettem már, ami csak eszembe jutott. Másnak is van ez? Mit lehet ez ellen tenni?

2014. máj. 12. 09:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Először is próbáld meg másik böngészővel, meg valami live linux cd-vel (flash telepítése után). Ha egyikkel se jó, akkor a hiba a szolgáltatónál van.
2014. máj. 12. 09:57
 2/3 A kérdező kommentje:
Most megnéztem Mozillával (eddig Chrome volt), és ott minden a megszokott kerékvágásban megy... Még az Explorer is minden további nélkül betölti.
2014. máj. 12. 10:08
 3/3 A kérdező kommentje:
Oké, mostmár jó minden :D
2014. máj. 13. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!