Hogyan tudom a gépemet megszabadítani az internetes szeméttől? XP-ben hol találom azt a mappát, ahová ezeket gyűjti a gép?
c:\Documents and Settings\Rendszergazda.PC\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\
a könyvtár teljes tartalmát törölheted, ezen kívül van egy "temp" nevű könyvtár is - annak is lehet a teljes tartalmát törölni.
célszerű beállítani, hogy netről való kilpéskor a gép automatikusan törölje a temp fájlokat. (az internetbeállításoknál tudod ezt megtenni.)
Kösz a válaszokat! Közben rátaláltam. 1-esnek: Az XP-ben ehhez a mappához nem lehet hozzáférni, hanem csak programból: vezérlőpult-Internet beállítások menüpontban lehet a takarítást elvégezni.
2-esnek: A ccleaner-rel már régebben próbálkoztam. Nekem olyat is eltüntetett amit nem kellett volna, pl. újra kellett telepítenem a hangkártyát.
- első vagyok -
hogy- hogy nem lehet hozzáférni?
simán lehet törölni total commanderrel.
-második vagyok-
én sok ideje használom már a ccleanert, és ilyen gondom még nem volt, de ha megnézed a beállitasokat ott tudod 'finomhangolni' mit törölhet, és mit nem..
előzőhöz még annyi, hogy eszközök -> mappa beállitasai -> nézet -> rejtett file-ok illetve az operációs rendszer védett file-jainak megjelenitése, és simán látod utánna már sajátgépből indulva is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!