Tényleg lehet facebook-ot hackelni?
A google-be beírva "facebook hacker" csomó dolgot kidob, némelyik olyan,mintha tényleg dolgozna,de a jelszót csak mindenféle programok letöltése után adja (adná) meg.
Tényleg vannak ilyen oldalak vagy csak szemfényvesztés? Vannak a youtube-on is videók ezzel kapcsolatban. Ténylegesen van ilyen?
Én nem akarok hackelni,de egyik ismerősöm előzményeiben találkoztam ezzel és gondolkodóba estem. Most mi van?!
Mi az,h nincs?!A Google persze nemfog neked kiadni hack programokat.Annál "okosabb".Facebook hack létezik.Nem kell hozzá semmi ilyen "Facebook hacker" csak 2program...
A két programból az egyik alapból megvan:Notepad.
De most komolyan...Szerintetek a google kiad egy olyan programot,ami tényleg feltör?Dehogyis.Ezen ellehet gondolkodni.Énis feltettem még régebb egy hacket,de a google letiltotta.Szval ha ilyesmivel próbálkozol:Google->Facebook hack->Click ,akk ne is számíts működő programra.A legálisan dolgozó hackerek vajon hogy törik fel??Ha érdekel további infó,írj privát üzenetet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!