Mi lehet az oka annak hogy minden weboldal kegyetlen lassan töltődik be? Lehet átvert az ügyintéző?
Ilyen a ping: [link]
Ilyen a sebesség: [link]
1 hónapja váltottunk szolgáltatót DIGI-ről T-Home-ra.
A DIGI-nél valamilyen LAN net volt. Csak egy internetkábel jött be ami rögtön ment a routerbe. A DIGI nettel nem volt probléma, csak a tévé volt nagyon rossz náluk.
Ezért mindennel átmentünk a T-Home-hoz. Náluk kábelnet van IPTV-vel.
A DIGI-nél 40/20-as net volt, itt a T-Home-nál 50/5-ös. A T-Home-os ügyintéző szerint a speedtest azért nem mutat 50/5-öt mert ők más mértékegységgel adják meg a sebességet. A DIGI-nél azt használják amit a speedtest is.
Aztán mondtam telefonba hogy nagyon lassú a böngészés de a válasz az volt hogy ez teljesen normális. Váltsak 120-as csomagra ha gyorsabban akarok böngészni.
Hogy minden tiszta legyen jelenleg ez a net csomag van a T-Home-nál: [link]
Az ügyintéző szerintem átvert mert olyan lassú a net hogy már mindenki tépi a haját. A vacak Telenoros mobilnettel simán megy a YouTube de a T-Home nettel még a legrosszabb minőség is akadozik.
Valaki meg tudná ezek alapján mondani hogy most kihasználta a tudatlanságom az ügyintéző, vagy tényleg normális a hajkitépő sebesség? Jobb lenne ha váltanék 120-as csomagra?
A T név nekem mindent elmond....
Förtelmes egy társaság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!