Melyik böngészőt érdemes használni leginkább?
Figyelt kérdés
IE , Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera , Safari , Maxthron2014. máj. 8. 09:50
1/3 anonim válasza:
Erről sok vita van. Nekem bejön az uj metrós IE.
2/3 belapus válasza:
Amelyik az igényeidnek leginkább megfelel.
Ha szeretsz bővítményeket használni, akkor Chrome, Firefox.Ha a biztonság a cél, talán a Comodo Dragon.Az IE esetében érdemes a biztonsági beállításokat alkalmazni.Opera , Safari , Maxthron - nem használom egyiket sem.
3/3 Zsebvirág válasza:
Sokáig használtam Operát, de sajnos az volt a bajom vele, hogy pár weboldalt nem töltött be megfelelően. IE-vel kezdtem, de az egy kínlódás volt :D
Jelenleg Firefoxot használok, de eléggé lassú, gyakran összeomlik, viszont van egy kiegészítője amivel online videókat és filmeket is letudok tölteni így az vmennyivel kompenzál ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!