Kell azert fizetnem mert regisztraltam egy fizetos oldalra?
Figyelt kérdés
Par honapja regisztraltam veletlenul egy fizetos oldalra amirol azt hittem h. ingyenes mert nem kertek fizeteshez kapvsolodo dolgokat. szemelyes adatokat es fizetessel kapcs. dolgokat nem adtam meg. de miutan regisztraltam mar meg kellett volna adnom a szemelyes adataimat de nem toltottem ki azokat a mezokrt. amikor rakattintott valamire az oldalon behozott egy olyan ablakot h. aktivaljam az elofizetest. az oldalon inaktiv a profilom. az oldal nem illegalis ha nem legalis.2014. máj. 5. 15:29
2/5 A kérdező kommentje:
meg akkor is ha az oldal legalis?
2014. máj. 5. 16:46
3/5 anonim válasza:
Skizofreniaban szenvedsz kedves kerdezo? Hetente 5x kerdezed meg ezt es mindig ugyanazokat a valaszokat kapod. Javaslom as orvosi kivizsgalast.
4/5 anonim válasza:
Ha tényleg te kérdezed hetente háromszor akkor igaza van ketteskének, mert már én is ötödször írok választ egy hónapon belül ilyen kérdésre. Nyugi...
5/5 A kérdező kommentje:
tenyleg nem en irtam ki. de neked koszonom a valaszt.
2014. máj. 5. 17:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!