Hogy kell a Facebookon csoportot létrehozni?
Figyelt kérdés
2009. dec. 26. 14:12
1/11 anonim válasza:
Irjon már valaki ide választ, mer' épp ezt a kérdést szerettem volna magam is létrehozni, köszi!!!
2/11 A kérdező kommentje:
Ehh, már örültem, hogy valaki tudja :D. Igen, valaki írjon kéremszépen!
2010. jan. 12. 20:59
3/11 anonim válasza:
Mondja már meg valaki!!! Hányszor kérjük?
4/11 A kérdező kommentje:
ti milyen csoportot akartok létrehozni am? :D
2010. jan. 13. 15:44
5/11 A kérdező kommentje:
bár, assszem a két választ egy ember írta :D bocsi :D
2010. jan. 13. 15:45
6/11 anonim válasza:
Nem mindegy? Az volt a kérdés, hogy kell, és egyelőre mindnki b.aszik rá válaszolni.
7/11 anonim válasza:
Hehe, rájöttem :) És nem mondom meg, egyszerűen csak oda kell figyelni, kb. 1 perc keresgélés után megtalálod :)
8/11 A kérdező kommentje:
Hát, azért megmondhatnád, mert elég sokat kerestem.
2010. jan. 28. 15:12
9/11 anonim válasza:
Beleklikkelsz az Infodba. Csoportjaidra mesz, es kilistaztatod az osszeset (see all). Ekkor legalul megjelenik egy kek gomb: Create Gropup, es ennyi.
Ha meg nen vagy tag sehol, akkor passz. Akkor probalkozz valaki mas csoportjaival.
10/11 anonim válasza:
Kezdőlap - > Csoportok(bal oldalt) -> Csoport létrehozás(jobb oldalt felül)
Ennyi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!