Mért nem lehet letölteni?
Lg Smart tv-t vettünk nem rég.
T-Home kábeles net van hozzá.
Eddig csak számítógépem volt, nem értem hogy most a Smart tv-n mért nem tudunk ncore ról filmet letölteni, meg semmilyen programot.?!
Biztos hülyeséget kérdezek. Kell még hozzá valami?
Azt írja hogy a fájlletöltés nincs támogatva

Torrentkliensen kívül nem hiszem hogy kellene más.
Lehet a T-Home korlátozza a P2P forgalmat?!
Böngészőben a Fájltársításnál meg van adva a kliens?
Használsz a kliensben protokoll titkosítást?
A torrentkliens az egyszerűsítve pl az utorrent-t jelenti igaz?
Mert az a baj hogy az srm lehet letölteni

Igen. A kliens mint az Utorrent kezeli a torrent letöltéseket.
Most torrentet szeretnél letölteni amit nem tudsz, vagy semmit nem tudsz letölteni (utorrent klienst)?
Itt letöltöd / telepíted a klienst:
Emmit nem tudsz letölteni próbáld másik böngészővel, vagy nem igazán értem a kérdést...
Tudom hogy hogy kell filmet letölteni :DDD
Nem vagyok "analfabéta", számítógépről megy minden.
A tv-n rámegyek hogy internet (nem tudom hogy milyen böngészője van a tv-nek, mert az a neve csak hogy internet.)
Tudok facebookozni meg "böngészni".
De ha akármit le akarok szedni netről ( programokat amit írtam pl az utorrent-et) vagy játékot vagy zenét vagy ncore-ról a torrent-et szóval bármit amit lefele kellene tölteni azt írja hogy a fájlletöltés nincs támogatva.
Egyébként köszi a választ azért :D
Egyébként másik böngészőt sem tudok letölteni, egyszerűen semmit

bocs félreértelmeztem a kérdésed. Akkor az LG Alkalmazásboltból nem tudsz letölteni?
Amúgy mi van telepítve rá? Smart Share, Media Link...
A alkalmazások letöltése prémiumfiókhoz kötött (regisztáció,bejelentkezés). Ha be vagy jelentkezve akkor a TV megjegyzi az azonosítót. Ennél többet nem tudok a smart tv-kről.
regisztráltam, beléptünk. Mostmár le tudunk tölteni alkalmazásokat ( olyan mint egy okos telefonon)
Játékokat, meg egy két dolgot lehet( facebook, youtube, videa ilyesmi)
Filmek közül csak előzeteseket lehet ingyen , de a fizetősök is angolul vannak és hülyeségek (nem ismert filmek)
Ha felmegyek netre ugyan úgy nem tudok leszedni semmit még mindig azt írja hogy a fájlletöltés nincs támogatva.
Valaki segítsen légyszíves aki ért hozzá!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!