Hogy tudom bekapcsolni laptopon a wifit?
Figyelt kérdés
Van a funkciógomb az F2 meg a vezérlőpultból végig futattam a hálózati varázslót. De semmi, nem veszi a jelet és nem rak ki semmi ikont vagy vmit. Vagy nem is kell? Törölni kell az régi DSL csatlakozást? Segitsetek!Köszönöm szépen!2009. dec. 25. 22:38
1/6 anonim válasza:
Elvileg van külön wi-fi gomb rajta, legalábbis amit én láttam az összesen volt.
2/6 A kérdező kommentje:
ja és routerhez akarok csatlakozni.
2009. dec. 25. 22:42
3/6 anonim válasza:
Nem feltétlenül van gomb.
Töltsd le a megfelelő drivert, telepitsd ujra , aztán hozz létre új kapcsolatot. Vezérlőpult hálózati kapcsolatok, vagy csatlakozás az internethez, már nem emlékszem pontosan. Rég használtam wint.
retafdog
4/6 A kérdező kommentje:
Az hol van? Ezen az F2-n van a wifi jele. Van az oldalán egy gomb amit ha benyomok akkor kijön. Talán az lenne?? Vagy hol lehet? Compaq tipusú.
2009. dec. 25. 22:46
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!!:) Igaz még nem tudom kipróbálni, mert rájöttem hogy nincs benne wifi kártya. XD ne röhögjetek kiiii. :)
2009. dec. 30. 16:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!