Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Létezik NET-es kapcsolat...

Ballaja kérdése:

Létezik NET-es kapcsolat megszűnésére figyelmeztető program? Hanggal, vagy program indításával (pl. újracsatlakozás)

Figyelt kérdés

ADSL netem van, és sajnos néha (van mikor bosszantóan sokszor) megszakad, nincs is ezzel gond mert újra bejelentkezek és minden ok.

Csak az a baj,h ha filmet nézek vagy játszok közben ezt nem veszem észre, csak mikor vége a filmnek vagy megunom a játékot (ami több óra is lehet) és így ekkor szembesülök azzal,h már órák óta nem vagyok online :(.

Guglival egyszer találtam egy ilyen progit pár éve, de most semmi ilyet nem találok.

2014. ápr. 29. 22:15
 1/3 Tengor ***** válasza:

Ha filmezel v. játszol, akkor mit számít, hogy on-line vagy-e vagy sem?

Én egyébként célhardvert használok. Elmegy a net és anyám már sikít, hogy "má' megint nem megy a dzsatubéé!"

2014. ápr. 29. 23:26
 2/3 anonim ***** válasza:

A "tüneti" kezelés helyett miért nem az okot szünteted meg? Azt kell kideríteni, mitől megy el a net. Lehet modem hiba vagy a szolgáltató oldalán valami.

De ha mégis a tünetet szeretnéd kezelni, az ADSL kapcsolatra kattints jobb gombbal, tulajdonságok. Itt van beállítás az automatikus bejelentkezésre vonalszakadás esetén. Jelzés ugyan nem lesz a megszakadásról, de nem lesz zavaró, mert automatikusan újracsatlakozik.

2014. ápr. 29. 23:52
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Fel se tünt,h a beállítások közt van ilyen lehetőség....

Attól, hogy játszok vagy filmet nézek a háttérben még futhat letöltés.

Az "okot" sajnos nem lehet megszüntetni, mert csak a szomszédfaluban van kiépítve központ (nagy rózsaszín betűs szolgáltató), úgyhogy annak is örülünk,h van net :(

2014. ápr. 30. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!