Miért van az hogy regisztráltam régen egy oldalon és kértem jelszóemlékeztetőt egy olyan email cimemre amivel soha az életembe nem regisztráltam és kiküldte arra az email cimre a jelszóemlékeztetőt? HELP
Figyelt kérdés
Kétségbeestem hogy ez miért történt.2014. ápr. 28. 20:45
2/13 anonim válasza:
Mert valaki más már megtette. :D
3/13 anonim válasza:
De amúgy ez hogy jött a Szerelem, szex » Egyéb kérdések témakörbe?
4/13 A kérdező kommentje:
Inkább hasznos válaszokat irjatok. Hogy ha azzal az email cimmel nem vagyok regisztrálva akkor hogy tudtam jelszóemlékeztetőt kiküldeni?
2014. ápr. 28. 20:52
5/13 anonim válasza:
Nincs összeköttetésben a régi és új e-mailod? Mert úgy veszem le a sztoriból, hogy egy régi e-mailodra küldted volna, de az újra jött? Egy kicsit zavaros ez nekem.
6/13 A kérdező kommentje:
Kérem irjon valaki aki tud erről valamit.
2014. ápr. 28. 20:58
7/13 A kérdező kommentje:
Erről van szó: xy@citromail.hu cimen regisztráltam az oldalra de xyy@gmail.hu-ra küldtem jelszóemlékeztetőt de arról az email cimről soha nem regisztráltam mégis kiküldte.
2014. ápr. 28. 21:08
8/13 anonim válasza:
A Gmail összeköttetésbe hozza a korábbi e-mail címeket a mostani Gmail-essel. Amit a citromail-esra fogsz kapni, a Gmail-esen is ott lesz.
9/13 A kérdező kommentje:
Hát de mégis hogyan? Regisztráltam pl. fghztr.com-ra és azon jelszóemlékeztetőt kértem a gmailos email cimemre pedig arról az email cimről soha nem regisztráltam arra az oldalra.
2014. ápr. 28. 21:15
10/13 anonim válasza:
Amikor én csináltam a Gmailemet, küldtek is egy levelet, hogy átmennek a levelek a Gmailre is. Két freemailos fiókom van, mindkettőre megkapom a másik e-mailjeit.
Üdvözli a Gmail! Fiókjába a [link] címen jelentkezhet be.
Íme néhány tipp a kezdéshez:
A Gmail importálási eszközeivel áthelyezheti leveleit és névjegyeit másik e-mail fiókjaiból az új Gmail-címére.
Ha útközben is tartani szeretné a kapcsolatot, töltse le az Android rendszerhez vagy az iPhone és iPad készülékekhez készült mobilalkalmazást.
Ha bármilyen problémával szembesül, vagy elfelejti jelszavát, ezen az e-mail címen fogjuk felkeresni.
Reméljük, örömét leli a termék használatában!
A Gmail csapata
Volt egy ilyen szöveg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!