Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebookon lehet olyat hogy...

Facebookon lehet olyat hogy beirok egy városnevet és akkor az ott élő emberek profilját kidobja?

Figyelt kérdés
pl beirom h szolnok és akkor kidob szolnoki embereket ilyet lehet?

2014. ápr. 28. 13:29
 1/4 anonim válasza:
Nem tudok róla, hogy lenne ilyen opció. Ha én beírok egy várost akkor nekem csak az adott város oldalát hozza be.
2014. ápr. 28. 13:43
 2/4 anonim ***** válasza:
Csak olyanról tudok,hogy ismerősök keresése és ott jelenlegi város alapján kereshetsz. Ha van pár ismerősöd,aki sok embert ismer,akkor sok emberről találhatsz infót,de természetesen csak azt láthatod,amit enged.
2014. ápr. 28. 13:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Nincs. Sőt a név és az email cím a két fő keresési szempont, a többit elrejthetik az emberek, olyankor a kereső sem találja meg. De még azt is elrejtheted, hogy a kereső kidobjon.
2014. ápr. 28. 14:55
 4/4 anonim ***** válasza:
úgy lehet, hogy legalább 1 betűt megadsz, majd ez alapján lehet szűrni városra például...igazán gáz szerintem...de nyilván fontosabb, hogy a chat-be legyenek letölthető matricák egy rakattal.
2014. ápr. 29. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!