Melyik a jobb nCore vagy BeLoad?
Figyelt kérdés
2009. dec. 24. 09:05
21/39 anonim válasza:
hát logikus ja :D hisz csak beload maradt..
22/39 anonim válasza:
ncore..és reméljük lesz még ;D
23/39 anonim válasza:
Nem értem mit kell lepontozni azokat akik a Beload mellett voksolnak. Mellesleg én is... Sokkal jobb a közösség. =) + én eddig amit kerestem azt meg is találtam beloadon. :D
24/39 Marcivok válasza:
Kinek mi jön be jobban.Én mindkettőn fent vagyok,sőt még a Bithorlon is.Sztem ez a három oldal a legismertebb és a legjobb.Nekem a Beload tetszik legjobban de az tény hogy az Ncore-on van a legnagyobb választék.
26/39 anonim válasza:
Nekem Beload sokkal jobb a közösség az nCore annyiban jó hogy sokminden fent van meg hogy hires amugy szerintem a beload jobb. Ha a beload lenne olyan hires mintaz nCore akkor mindenki azt mondaná aki eddig nem azt mondta
27/39 anonim válasza:
"Ha a beload lenne olyan hires mintaz nCore akkor mindenki azt mondaná aki eddig nem azt mondta."
Ez nagy igazság. Egyedül sikerült ezt kitalálni vagy segítettek?
30/39 anonim válasza:
nCore jobb szerintem, mer beloadon bunkók az adminok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!