Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Valaki segíteni nekem? Létezik...

Valaki segíteni nekem? Létezik valami módja annak, hogy az én internetemhez kapcsolódjon valaki aki messze van tőlem?

Figyelt kérdés
Valami programra gondoltam, vagy hasonlóra. Lehet butaság, de annyi minden létezik már hátha erre is akadna valami megoldás. Válaszokat előre is köszönöm!
2014. ápr. 26. 17:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Ezt most hogy érted? Az illetőnek nincs netje és a te azt akarod, hogy ő használja a te netedet, hogy legyen netje? Milyen messze van tőled?
2014. ápr. 26. 17:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Mármint meg akarod osztani valakivel az internet hozzáférésed, aki tőled fizikailag távol van? Ezt szofterrel nem lehet megoldani, hardveresen is csak bizonyos távolságon belül, ráadásul nem is feltétlenül lenne olcsó - ingyenes megoldás biztosan nincs.
2014. ápr. 26. 17:28
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha vezetékes a neted akkor sehogy hacsak nem magára a kábelre köt rá. Vezeték nélkülinél lehet, de csak bizonyos rövid távolságon belül, erre meg kitalálták a jelszavazást...
2014. ápr. 26. 17:40
 4/7 A kérdező kommentje:
Nagyon messze van tőlem, más országban. És igen, nincsen internete és gondoltam hátha lenne valami megoldás és az enyémet tudná használni átmenetileg. De látom nincsen rá esély. Reménykedtem hátha van valami kiskapu. De köszönöm a válaszokat!
2014. ápr. 26. 18:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Ennyire nagy távolságból esélytelen. Ha szomszéd házban lenne, és egymásra látnátok, pl Wifi+irányított antennával lenne esély a megoldásra (de persze ezek is pénzbe kerülnek), de így nem.
2014. ápr. 26. 18:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Előfizet netre a személy és meg van oldva.
2014. ápr. 26. 18:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Amúgy Szerinted ha hogy tudná használni a te neted, más országból. Eleve nem értem hogy jutott eszedbe...
2014. ápr. 26. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!