Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Milyen Kábel való a Modembe?...

Milyen Kábel való a Modembe? SÜRGŐS

Figyelt kérdés
Sajnos a házi kedvenc, nyulamat ki engedtem , nem figyeltem és elrágta a modembe való kábelt . Most tervezem hogy veszek egy újat csak azt nem tudom mi a neve annak a kábelnek . Ezért kérem a ti segítségeteket ! egyébként van benne egy kis tű szerűség .(sztm. ugyan olyan mint a tévé kábelé csak a biztonság kedvéért inkább nem dobok ki az ablakon pénzt !!! ) előre is köszönöm a válaszokat .

2014. ápr. 25. 20:56
 1/2 Tengor ***** válasza:

A modembe általában két kábel kerül. A modem és a router v. PC között UTP kábel szokott lenni (nagyon ritkán USB).

A modem másik végében v. telefon kábel kerül v. koax. A leírás alapján neked koax-ra van szükséged.

2014. ápr. 25. 21:01
 2/2 anonim ***** válasza:

Fényképezdle mert több féle van

UTP kábel amit bedugsz, keress rá

vagy RG6 -os KOAX kábel ami F csatlakozóval kell rácsavarni a modemre, pl UPC modemre.

A gépet UTP kábellel aminek RJ45 a csatlakozója. Nézz róluk képet.

2014. ápr. 25. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!