Hogy lehet törölni legegyszerűbben minden posztot amit én raktam ki egy ismerős idővonalára?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 25. 15:02
1/2 1981-ben születtem válasza:
Csináld azt, hogy rámész a saját tevékenységnaplódra, teljesen legörgeted az aljára, addig, amióta azt az ismerősödet felvetted és lenyomod a Ctrl+F billentyűkombinációt. Az így bejövő keresőablakban beírod a nevét, majd a továbbléptető nyilakat is használva sorban törlöd mindegyiket. Ez nemcsak hogy a legegyszerűbb, de a legbiztonságosabb módszer is abból a szempontból, hogy megbizonyosodjál róla, hogy minden posztot töröltél. Ha csak konkrét típusú dolgokat keresel, mint pl. fényképeket, akkor gyorsabban haladhatsz, hogyha a "mindent mutat"-ról átállítod bal oldalt a lehetőségeknél a "fénykép" pontra
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet
Exem oldaláról akarom törölni a bejegyzéseimet, bár 2 év alatt sok mindent csináltam + szakításkor törölt
2014. ápr. 25. 18:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!