Hogyan lehet megszűntetni a freemail-em?
Figyelt kérdés
2008. júl. 26. 20:34
1/9 anonim válasza:
"3.5. Szeretném megszüntetni a postafiókomat, mit tegyek?
A postafiók megszüntetésére a Beállítások oldalon, a Rendszerjellemzők között talál lehetőséget. A törléshez meg kell adnia jelszavát. Kérjük vigyázzon, mert a törlés visszavonhatatlan, azzal a postafiók és teljes tartalma azonnal és végérvényesen megsemmisül!"
2/9 A kérdező kommentje:
Leírnád jobban.Nem sikerült megszűntetni, pedig azt tettem amit mondtál...
2008. júl. 30. 19:20
3/9 anonim válasza:
én tudom! bejelentkezel freemail fiokodba. utána katt a jelszómódosításra és ott találod a regisztrácio törlését.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2008. aug. 1. 17:23
5/9 A kérdező kommentje:
Jó megszűntettem:)köszönök mindent.Azt nem tudjátok,hogy az msn-t hogyan lehet megszűntetni?:)
2008. aug. 1. 17:41
6/9 anonim válasza:
az msn megszüntetésére még én sem jöttem rá... de ha fogod az összes ismerőst és letiltod majd kitörlöd őket; és nem jelentkezel be többet arra a címre akkor kb vehetjük ugy törölted a fiokot...és lehet h egy idő után elévül a fiok és törlődik... de egyébként ezt a kérdést nyugodtan beírhatod új kérdésnek ;)
7/9 anonim válasza:
Msn megszüntetése:
ide katt:
jelentkezz be,majd beállításokra kattints és jobb oldalon lesz az általános műveleteknél,hogy fiók megszüntetése.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi,megpróbálom.
2008. aug. 10. 19:23
9/9 anonim válasza:
ha nem menne a freemail törlés (hibás jelszóra hivatkozva) az valószínű azért van mert hosszú a jelszavad.
ebben az esetben a jelszó első 8 karakterét írd be. nekem működött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!