Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Google levelező új üzenet...

Google levelező új üzenet jelzése?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

A Google Gmail (webes felület) levelezőjét használom. Az a gondom, hogy ha kapok valakitől egy üzenetet és elolvasom és nem válaszolok rá és ugyan ez a személy ugyan ebbe a levelezésbe küld egy új üzenet akkor az új üzenetet nem jelzi. (Szóval, ha mondjuk én írok egy levelet a@a.hu címre, és kapok erre a levelemre egy választ amit elolvasok, viszont már nem válaszolok rá akkor ha ismét ír ugyan ez a címzett 1 levelet akkor nem jelzi sehogy, a levelet megkapom, ha rákattintok a levelezésre. Csak nem jelzi úgy,mintha új lenne. És volt már rá példa, hogy 1 levélre azért nem tudtam válaszolni mert az illető egymás után 2 levelet küldött és én lemaradtam róla :() Néztem beállításokat de nem találtam megoldást arra, hogy hol lehet beállítani. Belehet egyáltalán ilyesmit állítani? :D

2014. ápr. 24. 12:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Figyeltesd a fiókot külön programmal, létezik erre a célra kismillió email figyelő.
2014. ápr. 24. 13:04
 2/2 anonim ***** válasza:
Probald ki ezt: [link]
2014. ápr. 27. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!