Miért tiltottak ki a Pesten Hallottam csoportból?
Engem a petike bevándorlós ("Steve Jobs szír bevándorló volt, és ha nem lenne bevándorlás most nem nyomogatnád a telefonod blablabla...") posztja alá írt kommentemért tiltottak ki, pedig a kezdeti szánalommal keveredett dühömet visszafojtva teljesen kultúrált hangnemben mondtam el a véleményem erről az álszent posztról.
Az alapvető probléma az a tipikus petike félék viselkedési módjával van. A kultúrájuk részét képzi a cenzúra, amit már évezredek óta űznek. Amennyiben nem értesz velük egyet, netán inteligensebb vagy az átlagnál, mindent megtesznek hogy eltűnj, ha meg nem az ő fajtájából vagy, már-már állatként tekintenek rád...
Tehát kedves kérdező: kitiltásod oka bármi lehet, de kár rágódni rajta, jobban jársz így.
Csak szabályosan tiltanak és mivel az az ő csoportjuk, nehogymár ők essenek hasra a tagok előtt! Kevesebb joguk van a tagokkal szemben, mint a nekünk, tagoknak velük szemben. Bármilyen vád éri őket, alaposan kivizsgálják az ügyet!
Beszéltem egy adminnal, mert nem engedték ki a posztom és tök rendesen kivizsgálták, elnézést kértek, leszidták a hibást. Amikor meg kommentemet törölték, elmagyarázták, h melyik szabálypontot sértett.
Semmivel sem tartoznak nekünk, ingyen 400ezer embert moderálnak, és nem ők vannak értünk, ők a csoportért vannak. A legtöbb "én nem is csináltam semmit" nyavajgásokról derülnek ki, hogy de, igenis csináltatok valamit, és a szabályzat is világos.
Megérdemlik azt, hogy megvédjük őket, mert nagyon vissza se szólhatnak csórikáim, de mi igen! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!