Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan nyithatnám meg a...

Hogyan nyithatnám meg a véletlenül törölt és visszaállított fotóimat?

Figyelt kérdés
W xp volt a gépemen, mikor feltöltöttem a fotókat, közben újratelepítésnél a W 7 lett. Glary Utilites 3 -al ugyan megtalálom a törölt fotókat, vissza is tudom állítani, de egyik program sem ismeri fel, nem tudom megnyitni. Tudtok segíteni vmi ötlettel???? Köszi! Erzsi60

2014. ápr. 23. 07:32
 1/2 Tengor ***** válasza:
Valszeg megsérültek a fájlok és azért nem ismeri fel egyik program sem. Azokat nem nagyon fogod tudni megmenteni.
2014. ápr. 23. 07:45
 2/2 anonim ***** válasza:

Érdemes lehet megpróbálni még a Get Data Back for FAT ill. Get Data Back for NTFS szoftvereket is. Kicsi rá az esély, de előfordulhat, hogy meg tud menteni valamennyit (és ugye az is több mint a semmi). Attól függően válassz a kettő közül, hogy milyen partíció van a lemezen amin használni szeretnéd. Remélem segít valamennyit a dolog.

Ezen felül, ha _NAGYON_ fontosak a képek akkor a Kürt Kft. segíthet de Ők százezrekért hoznak vissza adatokat, laboratóriumi körülmények között, szóval csak annak éri meg aki ennél többet bukik ha nem kerülnek elő az elveszett adatok (vagy megér neki ennyit).

Remélem segítettem!:)

2014. ápr. 23. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!