Windows 7 letöltések helye?
Nem túl jó ötlet. Ha beállítod, hogy mindig tallózni kelljen, elunod az életedet, hiszen harmincszor kell újra beállítani.
Ha a telefont állítod be akkor meg gondba leszel, mert ha éppen nem a telefonra akarsz letölteni - háttérkép, film, emaílmelléklet, bármi - akkor megint tallóznod kell mert a telefon meg ugye nincs állandóan a gépre dugva és nem fogja megtalálni az előre beállított elérési utat, a telefont...
Nem tudom miért probléma plusz egy művelet, mert a letöltött cuccot egyszerre át lehet húzni a telóra. Szerintem ezzel sem lesz egyszerűbb...
Szerintem sem célszerü mivel a telefon nincs állandóan csatlakoztatva, így ha eltávolítod, akkor nem tudja oda tölteni. Egyszerűbb talán ha beállítod ,hogy kérdezze a fájlok letöltési helyét!
Használhatsz letöltés vezérlő(ke)t pl. downThemALL. A flashgot -al meg könnyen tudsz váltani a letöltésvezérlők között, és ha egyikben megadod a telefon elérési útját akkor csak váltanod kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!