Netes játékok közben nagyon lelassul a firefox, meg a gép is lehet valamit tenni ellene?
browser.cache.memory.capacity -t visszavonom, nagyon kevés a ram, minimum 1GB RAM kellene de tényleg csak minimum!
Értéke maradjon -1 !!!
Lehet trükközni meg hegeszteni a böngészőt, P.O.C-nak akkor is igaza lesz: ez egy elavult vas, nincs mit tenni, cserélni kell.
G.
Lehet trükközni... Rendben értem én de ezek amiket írtam akkor is hasznosak! Ez a "heggesztés" egy ócska duma! Minden programot a gép teljesítményének megfelelően kell optimalizálni, akkor is ha gyors vagy ha lassú! Egy régebbi gépnél egyértelmű, hogy előnyösebb saját beállításokat alkalmazni, mivel az újabb programokat jobb gépre írnak, így feltételezi az alapbeállításokban, hogy nem egy öreg gép!Amúgy is alap beállításokon semmi nem jó, nem írhatnak minden konfigra külön programot...
Nekem csak egymagos 1800MHz procim van és csak 1.5 GB -ram!..és nincs gondom a böngésző játékkal, egész nap fut ablakban!
Én csak segíteni próbálok! Természetesen én is írtam, hogy kevés a gép, de számomra az nem válasz hogy vegyél másikat!!!
másik a böngésző gyors kitakarításához:
Látom nagyon nem érted...
Neked amúgy is gyenge a géped, de tele akarod pakolni kiegészítőkkel, főleg olyannal ami veszélyes. nem véletlenül írtam kerüld a toolbarokat!
Arra kellene törekedj minél letisztultabb legyen a géped, böngésződ!!!
biztos vagyok benne, ha lefuttatnád a MalwareBytes-t találna jópár malware-t.
Amennyiben nem próbálod meg a géped, programaid beállítani a lehető legoptimálisabban akkor soha nem lesz még annyira sem használható mint most!
Rengeteg szemét, felesleges szolgáltatás,program,kiegészítő...meg végképp hazavágja az amúgy is gyenge lábakon álló gépet.
gondolom a firefox is azért lassú mert tele van pakolva mindenféle sz@rral.
Bármelyik böngészőt lelassítja, ha telepakolod mindennel, ez te nem teheted meg, a géped erőforrásai nem engedik!
Nem ilyen válaszra számítottál, de akkor is ez van!
Használd huzamosan a böngésződ rendszeresen úgy hogy nem változtatsz a szokásaidon és ugyanúgy jársz mint a firefoxal, sőt továbbmegyek, a gépedet is telepítheted újra rendszeresen, ahelyett hogy hosszú évekig problémamentesen használnád!
firefox előnyeit a böngésző váltással elvesztetted! Az opera is a google chrome motorját használja, ezért gyors. Chrome -hoz van yahoo toolbar is, de mint írtam ez nem célszerű!
Nem tudok többet hozzáfűzni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!